изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:48 EEST
Извънредно! Шофьорът на джипа от "Цариградско шосе" е прострелян    
НовиниШофьорът на джипа, който беше надупчен с няколко куршума на бул. "Цариградско шосе" в София, е ранен в ръката, съобщава Нова телевизия. Инцидентът е станал около 20 часа, когато на една от колонките е спрял джип със софийска регистрация.

През това време на бензиностанцията пеша пристига въоръжен мъж и стреля по посока на паркиралата кола. Пострадалият е ранен в палеца на ръката.

Както БЛИЦ съобщи, престрелка е имало край бензиностанция на "Цариградско шосе" в София. Джип е надупчен с няколко куршума.

Митко Русия е простреляният шофьор на бул. "Цариградско шосе" в София, научи ексклузивно БЛИЦ. Надупчено е стъклото на страничната дясна врата, с повече 4 куршума. Митко Русия е бил ранен в ръката, но е без опасност за живота. На място има екипи на полицията, бърза помощ. Стрелбата е станала в района на бензиностанцията и най-вероятно охранителните камери са заснели случило се, съобщава БНТ.

Името на Митко Русия се свързва с изнудвания и принуждаване на жени към проституция. През края на декември 2013 година той отново беше ранен в ръката след престрелка в столичния квартал "Младост".

Както БЛИЦ съобщи, престрелка е имало край бензиностанция на "Цариградско шосе" в София. Джип е надупчен с няколко куршума.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Извънредно! Шофьорът на джипа от "Цариградско шосе" е прострелян | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.84 секунди