изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:29 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 24.03.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  24.03.2016


На 23 март, в 22:00 часа, при обход по ул.„Калиакра”, служители на Първо РУ Добрич извършват проверка на съмнително лице - И.Д., на 28 г. от гр.Добрич, намират 1 полиетиленово пликче със суха тревна маса  с тегло 0,6 гр., реагиращо на канабис.  По случая е образувано бързо досъдебно производство, а лицето е задържано с полицейска мярка за 24 часа.

 

На 24 март, в 03:00 часа, при обход по ул.„Кл.Охридски”, служители на Първо РУ Добрич извършват проверка на съмнително лице - Д.М., на 26 г. от гр.Добрич, намират 1 полиетиленово пликче с жълтеникаво прахообразно вещество с тегло 0,4 гр., реагиращо на метаамфетамин.  По случая е образувано бързо производство, а лицето е задържано с мярка за 24 часа.

 

На 23 март, по път от с.Карапелит в посока гр.Добрич, преди  разклона за с. Смолница, водача на лек автомобил „Опел”  с  В регистрация - П.К., на 72 г. от гр.Добрич, напуска платното за движение и се блъска челно в крайпътно дърво. Пътното платно е без неравности, сух и прав участък с маркировка и пътни знаци. Водъчът е намерен на пътното платно, отведен от екип на ЦСМП в МБАЛ Добрич, настанен в ОАИЛ, с фрактура на черепа, разкъсно контузна рана на главата, обилно кървене и хематом в мозъка, с опасност за живота.  По случая  е образувано бързо производство.

 

На 22 март, в 19:00 часа, след проведени ОИМ във връзка с противодействието на разпространението на акцизни стоки без бандерол, служители на РУ Ген.Тошево при извършване на проверка в магазин за хранителни стоки в с. Снягово, се установи, че продавач – консултанта в магазина държи около 6 литра жълтеникава течност с мирис на алкохол в бутилка от минерална вода, с вместимост 10 л. без акцизен бандерол. 

  През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич  няма  регистрирани пожари.

 24.03.2016 г.                                                               ОД НА МВР ДОБРИЧ

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 24.03.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди