изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:14 EEST
ПОЛИЦЕЙСКИ КАПИТАН ПРЕБИЛ В СЪДА АРЕСТАНТ С БЕЛЕЗНИЦИ; ПОДПОЧВЕНА ВОДА ИЗБИРА В КЪЩИ В ТЕЛЕРИГ    
НовиниНачалникът на охраната в Съдебната палата в Добрич Стоян Стоянов смял от бой арестант в сградата на Темида, жалва се пред журналисти бащата на потърпевшия Никола Банов. Инцидентът станал на 25 ноември миналата година, но бащата мълчал досега да не навреди на сина си.

Синът му Ивайло Николов бил арестуван за над 10 грабежа. Във фаталния ден, в стаята за арестанти, помолил да му разхлабят леко белезниците. Тогава капитанът помолил колегите си да излязат и смлял от бой арестанта, разказа баща му.
*************************
75-годишният Пенчо Тодоров от добричкото село Телериг всеки ден вади по 3-4 тона вода от мазето си, жалва се старецът. От няколко месеца избата му е пълна с подпочвена вода, която подкопава основите на къщата му. Дядо Пенчо живее в дома си от 10 години, но такова чудо не помни. Без да има дъжд, мазата му плува във вода. Принудил се да си купи помпа, с която да изпомпва водата. Ситуацията била същата и в съседните 4-5 къщи.
НДТ - 27 март 2006 г.
 


Сходни връзки

ПОЛИЦЕЙСКИ КАПИТАН ПРЕБИЛ В СЪДА АРЕСТАНТ С БЕЛЕЗНИЦИ; ПОДПОЧВЕНА ВОДА ИЗБИРА В КЪЩИ В ТЕЛЕРИГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди