изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:06 EEST
България срази Португалия с 1:0 като гост. Владо Стоянов отчая Кристиано Роналдо    
Спорт Бългаският национален отбор поднесе най-голямата изнeнада тази вечер, като победи като гост Португалия с 1:0. Селекцията на Ивайло Петев надви Кристиано Роналдо и компания пред 20 000 зрители на "Ещадио Д-р Мигаляеш Песоа" в Лейрия. Пълният дебютант за националния отбор Марселиньо вкара единственото попадение в 20-ата минута.

Големият герой обаче бе Владислав Стоянов. Футболист номер едно на България за 2014 година направи фантастичен мач. Стражът на "Лудогорец" отчая Роналдо, като му хвана за втори път дузпа в 66-ата минута и спаси още пет удара на световната звезда, уточнява Спортал.

Владо спаси още опасни удари на португалците, които отправиха 31 удара към неговата врата, от които 11 точни.

Нани изпусна три чисти положения, две от които на метър пред гол линията.

"Това е един от най-добрите ми мачове в моята кариера. Не мога да кажа, че аз съм герой. Всички момчета са герои. Макар и в приятелски двубой, това е голяма победа. Близки и приятели преди мача ми казаха да откажа Роналдо. Тази победа нас футболистите няма да ни подлъже. Само журналистите да не ни изкарат, че едва ли не сме световна сила. Трябва да го караме по-скромно и нещата ще си дойдат на мястото", заяви Стоянов след мача.

"Още преди мача знаех къде да се хвърля, ако свирят дузпа и Роналдо я изпълнява. С Чворович сме големи приятели и коментирахме, че трябва да се хвърля на дясно", добави вратарят.



http://www.trud.bg
 


Сходни връзки

България срази Португалия с 1:0 като гост. Владо Стоянов отчая Кристиано Роналдо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.82 секунди