изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:43 EEST
МИТКО РАНГЕЛОВ: МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВ ЗА СПАЙДЪРМЕН    
Спорт Нападателят на България Димитър Рангелов поздрави вратаря Владислав Стоянов за добрата му игра срещу Португалия. Играчът на Коняспор се пошегува с прозвището на Стоянов – Спайдърмен, и призова критиците да подкрепят отбора, и определи като смешно подмладяването на тима.

"Вложихме доста усилия да запазим вратата си суха. Благодарение на изявите на Спайдърмен. Много съм щастлив за Владо Стоянов. Успяхме да неутрализираме доста от атаките на Португалия. Можем много повече от това, което направихме. Призовавам критиците ни да погледнат по-трезво на нещата, да ни подкрепят и да вярват повече в нас. Имаме доста качествени футболисти. Срещу отбори като Португалия е важно да стоим компактно в защита", заяви Рангелов. "Подмладяването на отбора е смешно да се коментира. Трябва да бъдат викани играчи, които са във форма, а не зорлем да викаме 18-годишни. Все още имам сили да дам каквото мога на отбора", допълни 33-годишният Рангелов, който е доайен в този състав на националния отбор. Той изрази оптимизъм за световните квалификации, ако запазим стила на здрава защита и силна игра на контраатака.
 


Сходни връзки

МИТКО РАНГЕЛОВ: МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВ ЗА СПАЙДЪРМЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди