изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:58 EEST
ТЕР СТЕГЕН ЩЕ ИСКА РАЗГОВОР С ЛУИС ЕНРИКЕ    
Спорт Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген е готов да говори с ръководството на клуба за бъдещето си, тъй като не е доволен от игровото време, което получава до момента. 23-годишният германец е използван основно в мачовете за Купата на страната, както и в четири срещи от Примера дивисион.

За всички останали двубои старши треньорът Луис Енрике използва Клаудио Браво. В същото време самият Тер Щеген обяви, че няма голямо желание да си тръгва от „Ноу Камп”, тъй като има дългосрочен договор, но се надява на повече игрово време. "Не мисля за непременно преминаване в друг отбор, защото ситуацията не ме задължава. Футболът е моята работа и аз работя усърдно всеки ден, всяка тренировка, мисля за следващия мач. Барса е велик клуб и се надявам, че нещата ще се променят през лятото. Но със сигурност ще имам разговор, за да видя как стоят нещата с моето игрово време, каза още вратарят пред германското издание Sport1.de. Но за него вече има интерес и той е от Ливърпул, където треньор е също германец - Юрген Клоп, познаващ качествата му от Бундеслигата.
 


Сходни връзки

ТЕР СТЕГЕН ЩЕ ИСКА РАЗГОВОР С ЛУИС ЕНРИКЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.06 секунди