изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:17 EEST
Lamborghini против стълб (18+)    
По светаЗаконите на физиката важат дори когато караш кола с едни от най-мощните спирачки и си защитен от "неразрушима" капсула от въглеродни нишки. Зловеща катастрофа в Москва напомни това по най-болезнения начин, изпращайки един човек в гроба, а спътника му - в кома с тежка мозъчно-черепна травма и потрошени крайници.

В петък Lamborghini Murcielago се забива с огромна скорост в уличен стълб на "Варшавско шосе" в руската столица. При удара италианската суперкола е буквално разцепена на две, а пътниците са премазани между арматурното табло и двигателния отсек.

Автомобилът е собственост на известния MMA боец Адам Яндиев, който го предава на познат собственик на автосервиз за пребоядисване. Нещастието се случва само няколко километра по-късно на прав участък след светофар при температура на въздуха около нулата.

Секунди след удара на мястото се оказва мотоциклетист, който заснема последиците от безразсъдството на шофьора. ВНИМАНИЕ! КАДРИТЕ НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ И ЗРИТЕЛИ СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

http://fakti.bg


 


Сходни връзки

Lamborghini против стълб (18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди