изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:52 EEST
ОЩЕ ТРИ ИМОТА КУПУВА ИНВЕСТИТОРА ЗА КИТАЙСКИЯ ФУРАЖЕН ЗАВОД    
КитайБългарско-китайската компания "България Тианшинонг Фийд Ко" ООД, която изгражда нов завод за фуражи в Добрич, ще може да закупи още три поземлени имота с цел разширяване на производствената си база, реши на заседанието си вчера Общинският съвет.

Дадено бе съгласие чуждестранният инвеститор, който има  сертификат за инвестиция, клас "В", да купи имоти с обща площ около 7 447 кв. м. Според изготвените оценки от двама независими оценители, цената на имотите е  общо 29 095 лева.
Управител на "България Тианшинонг Фийд Ко." ООД Надя Маринова посочи, че имотите са нужни, за да се осигурят необходимите терени за озеленяване. Стана ясно, че новият завод трябва да започне да работи до края на годината. Предвижда се да бъдат наети 73 души персонал. Годишният капацитет на завода първоначално ще е 150 000 тона суровина, от които  над 90% ще се изнасят за Китай. На втори етап се предвижда удвояване на мощностите.
Припомняме, че в началото на годината дружеството направи първата копка за завода с инвестиция от Китай. То инвестира в него над 6 млн.евро. НДТ


 


Сходни връзки

ОЩЕ ТРИ ИМОТА КУПУВА ИНВЕСТИТОРА ЗА КИТАЙСКИЯ ФУРАЖЕН ЗАВОД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди