изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 04:00 EEST
„РЪКА ЗА ПОМОЩ“ СТАРТИРА НОВА ПРОГРАМА    
Новини От месец март 2016 г. Фондация „Ръка за помощ” стартира работа по Програма Element of Play, като ще изпълнява един от нейните елементи Библиотека на играчките. Програмата е разработена от Фондация за деца в риск по света. Фондацията е българска неправителствена организация, основана през 2009 г. като част от Worldwide Orphans Foundation.

Библиотека на играчките е защитено пространство, пълно със стимулиращи развитието играчки, които ангажират децата в креативна игра и ги учат на цветове, специални възприятия, фина моторна координация и езикови умения. Всяка играчка е внимателно подбрана, така че да подпомага различните области на развитие и може да бъде използвана по разнообразни начини в зависимост от възрастта и интересите на детето.
Библиотеката се намира в Център за обществена подкрепа и в нея ще се работи с деца от Детска градина „Надежда”, деца от Монтесори програмата на фондацията и децата от Програма „Кутия за играчки”.
В момента Библиотеки на играчките функционират в 19 партньорски организации в България. НДТ
 


Сходни връзки

„РЪКА ЗА ПОМОЩ“ СТАРТИРА НОВА ПРОГРАМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди