изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:25 EEST
След домашното порно: Михаил Касянов се върна от Венеция със... съпругата си (ВИДЕО)    
По света Опозиционерът Михаил Касянов се завърна в Москва след почивка във Венеция. Лидерът на ПАРНАС бе със семейството си в романтичния италиански град от 28 март. Хванатият почти "на калъп" с любовницата си Наталия Пелевина политик мълча като риба пред камерата на Lifenews.ru и не отговори на нито един журналистически въпрос.

Само преди дни буквално лъснаха не само интимните тайни на Пелевина и Касянов, но и техните коварни политически трикове към техните опоненти и привидните им "другари" в борбата за власт.

Съпругата на прелюбодееца Ирина Касянова също остана безмълвна, но беше с подпухнали очи, явно бе плакала съвсем наскоро. Семейството се качи в скъп "Мерцедес" и, съпроводено от охраната на политика, напусна територията на летището.

По-рано порносайтът xHamster предложи на Михаил Касянов работа. След като станаха световно достояние сексуалните забежки на руския опозиционер, той бе поканен да се снима в категорията "Домашно порно" и да изпрати видеото до порноизданието.

Скандал! Михаил Касянов и любовницата му в домашно порно разкриват мръсните тайни на руската опозиция (ВИДЕО 18+)

Скандални интимни кадри с лидера на опозиционната партия ПАРНАС Михаил Касянов и 39-годишната Наталия Пелевина разбуниха духовете в руското политическо пространство. Дамата е координатор на работата на младежкото отделение на партията и изпълнява функциите на помощничка на Касянов. Както се вижда от кадрите, повече от усърдно - особено в леглото, съобщава НТВ.ру. Сексуалните срещи на съпартийците се провеждали в тайна квартира, купена очевидно за подобни цели.Това, което се случва в леглото, е работа на двама зрели хора, коментират медиите, "надушили" скандала. Работата е там, че преди и след секс опозиционерите кроят политически планове, които засягат много хора.

Пелевина споделя, че има намерение да се яви на следващите избори. Касянов пък й разказва "семейни неща". Оказва се, че дъщеря му заедно със зет му - бизнесмена Андрей Калиновски са си купили 500-квадратен пентхаус в Манхатън и смятат да емигрират във Великобритания.

"Мисля, че това е правилно решение. Защото, ако тук започне бардакът и се случат политически убийства, ще трябва да замина и аз, и да изведа и децата си", коментира Касянов.

Пелевина обвинява семейството му в алчност и кражба. Касянов се оправдава и без да иска издънва своите приятели-олигарси, разкривайки произхода на своите капитали. 

"Нали ти казвам - купувам за 5 копейки, продавам по 5 рубли. Същото е, просто при тях мащабите са други. Имам пет апартамента и две къщи. А те - стотици хектари земя", разказва Касянов.

Той смята, че препродажбата на държавна земя е отличен бизнес и потвърждава, че се е занимавал с него дори по времето, когато е бил премиер.

Сега бившият министър-председател на Русия се готви за избори в Държавната Дума. В тази ситуация са особено интересни отношенията на Касянов с другия известен опозиционер - Алексей Навални. Съюзници пред публиката, в реалността те са конкуренти и дори врагове. Касянов има интерес в изборите да участват възможно повече негови кандидати и активно пробутва Пелевина. Навални само му пречи на плановете. Но от друга страна той е нужен на Касянов, за да осигури информационна поддръжка на кампанията в интернет.

Касянов и Пелевина се опасяват, че за компенсация на поддръжката си Навални ще поиска да бъдат включени в кандидатските листи твърде много негови хора.

"Безделникът" Навални, ползващ плодовете на чуждия труд", както го охарактеризира Пелевина, няма да отиде на избори заради съдебното си минало. Неговите хора обаче могат да създадат проблеми и то преди всичко на самата Пелевина. Касянов я успокоява и заявява, че една от най-важните му задачи е да вкара любовницата си в Думата.

"Как да организираме фронта срещу Навални - това е главната ни задача и всичко трябва да бъде подчинено на това. Как да осигурим победата на предварителните избори? Как да ти осигурим на теб победата сега, за да можеш ти да влезеш в Думата - за да грейне звездата ти в пълен блясък", разсъждава на глас Касянов.

Любимката му Пелевина пътува често до Щатите, където, по информация на изданието, има постоянни срещи с републиканеца Джон Маккейн и скандалния финансист Уилям Браудер. И двамата в Русия са смятани за основните лобисти за санкциите срещу страната.

Наталия Пелевина умее да извлича полза от своите връзки. Михаил Касянов е бивш премиер, забогатял от препродажба на собственост - идеален обект за манипулиране и вербовка. Сега Пелевина очевидно се стреми да стане не просто съпредседател на ПАРНАС. Нещо повече - в плановете й влиза отстраняването на останалите й конкуренти. Странно, но Касянов й гарантира това.

От време на време в разговора, записан със скрита камера, се споменават "добрите връзки" на Пелевина в САЩ. За ЦРУ не се споменава нищо, но Пелевина дава да се разбере, че в случай, че се провали на изборите в Русия, ще й бъде осигурено топло местенце във Вашингтон - или в Държавния департамент, или при Хилари Клинтън.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

След домашното порно: Михаил Касянов се върна от Венеция със... съпругата си (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди