изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:13 EEST
УАЗ представи новия джип Patriot с газова уредба    
По света Уралските автомобилни заводи (УАЗ) представиха новия Патриот CNG с газова уредба. На този етап бе показан само тестовия модел, а решението за серийно производство на високопроходимия автомобил ще бъде взето след преминаване на тестови изпитания, съобщи в петък (8 април) Колеса.ру.

Изпитанията на Патриот CNG в реални условия ще се проведат под надзора на руското министерство на енергетиката. Джипът е оборудван с бензинов двигател на Заволжския моторен завод ЗМЗ-4091 с обем от 2,7 литра и газова уредба от четвърто поколение (метан) с три газови бутилки, всяка от които е с обем от 55 литра. Изпитанията на новия модел трябва да завършат до 31 април 2016 година.

Както отбелязват от УАЗ, използването на компресиран природен газ като моторно гориво понижава количеството на вредните газове, изхвърляни в околната среда и е много по-икономично, предвид разликата в цените на метана и бензина.

Пробегът на новия джип Патриот CNG на газ при пълен резервоар от 165 литра в трите бутилки е 250 км, а разходите за гориво ще са с 40% по-ниски в сравнение с бензиновите двигатели.

Стандартният модел на новите УАЗ-ки ще струва около 8 000 евро. http://bg.rbth.com

 


Сходни връзки

УАЗ представи новия джип Patriot с газова уредба | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди