изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:05 EEST
ДВАМА ОТ ДОБРИЧ В АРЕСТА ЗАРАДИ ИЗМАМЕН ГЕРМАНЕЦ, ТЪРСЯТ ПАРИТЕ    
Ред и сигурност29-годишният Росен А. и 30-годишната Гюлсер М. от Добрич са задържани след сигнала на пребиваващ у нас немски гражданин, че е измамен с голяма сума пари, съобщи МВР.

72-годишен германец се оплакал, че е завлечен със 17 хил. евро и 5 хил. новозеландски долара от мъж и жена, с които се запознал преди година в родината си. Уговорката била с парите двамата да купят автомобил, с който после международната компания да пътува до Турция. Сред поредица оперативни действия служители от Първо Районно управление - Бургас са установили самоличността на двамата българи. Росен А. е криминално проявен. Той и Гюлсер М. действително са пребивавали в Германия известно време.
Има разминаване в разказите на чуждия гражданин и двамата българи относно отношенията между тях, съобщи „24 часа“. Авторът на сигнала няколко пъти и променял детайли в показанията си.
Росен и Гюлсер за задържани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство, в хода на което ще стане ясно дали ще бъдат събрани доказателства за повдигане на обвинения.
Засега следа от парите няма. У жената са открити около 2000 долара, но тя твърдяла, че ги е придобила до друг начин. НДТ


 


Сходни връзки

ДВАМА ОТ ДОБРИЧ В АРЕСТА ЗАРАДИ ИЗМАМЕН ГЕРМАНЕЦ, ТЪРСЯТ ПАРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди