изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:45 EEST
Великденска работилница    
НовиниНа Велики четвъртък младежки център Добрич създаде вълшебна младежка великденска работилница за яйца.


С много творческо и цветно настроение, младежите сътвориха празнична украса от стиропорени яйца използвайки  творческо въображение, лесни и необичайни техники.
Великденската работилница стартира още на Лазаров ден, когато младежките работници и 10 доброволци изрисуваха стиропорени яйца с размери 33см и 50 см, които създават празнично настроение  на гражданите пред входа на младежкия център.
Центъра е с традиции в развиването на творческите умения на младежите в град Добрич. Подобни работилници отвориха врати както за националните български празници, така и за кампании на Съвета на Европа, като кампанията " Движение за език без омраза" насочена към борбата с расизма и дискриминацията, проявявани онлайн под формата на реч на омразата.
Работилницата се организирана по Проект BG06-102 "Младежки център Добрич - Вашето утре" на Община град Добрич, финансиран по Програма "Деца и младежи в риск", Компонент 1 "Младежи в риск" на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014.

 


Сходни връзки

Великденска работилница | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди