изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:29 EEST
Кметът поздрави волейболистите от "Добруджа 07"    
Новини"Искам да поздравя момчетата от ВК „Добруджа 07“, които спечелиха шампионска титла. Не успяха да защитят купата, но, аз присъствах на мача и мога да кажа, че разликата между това да си гост и домакин е огромна", каза пред журналисти кметът на Добрич Йордан Йорданов.


"Искам да ги поздравя за борбения дух, за амбицията, за емоцията и адреналина, който поднесоха на всички нас, на целия град и не на последно място – за това, че популяризират Добрич като спортна дестинация на национално ниво. Стоя зад тях. Със сигурност ще има разговори с министерствата на спорта, на финансите. Идеята е да продължава да се развива. Не забравям и другите спортове, но последната седмица бе седмицата на волейбола. Много адреналин, много емоция. Радвам се, че имаше толкова много хора да подкрепят отбора на място. Независимо от провокациите в залата, момчетата се дължаха мъжки и достойно. Трябва да можеш да губиш, за да знаеш как да печелиш. Поздравления и за второто място, което е също огромен успех", каза още кметът.
 


Сходни връзки

Кметът поздрави волейболистите от "Добруджа 07" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди