изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:41 EEST
СМИРНЕНЦИ ТРИУМФИРАХА В ЗОНАЛНОТО ПО ВОЛЕЙБОЛ И СЕ КЛАСИРАХА ЗА РЕПУБЛИКАНСКИТЕ ФИНАЛИ /СНИМКИ/    
СпортОтлично се представиха волейболистите на ОУ „Христо Смирненски“ (Добрич) в зоналното първенство по волейбол за ученици от пети до седми клас, което се проведе в добричката зала „Дообротица“. Подкрепяни от своите съученици, учители и родители, възпитаниците на Живко Иванов демонстрираха завидни умения на мрежата и не оставиха съмнение, че са най-добрият отбор в турнира.




Както в общинското и в областното първенство, те бяха с класа над съперниците си отново и не загубиха нито един гейм и заслужено триумфираха като победители. В първия си мач те разгромиха представителя на Варненска област с 3:0 гейма, а след това се наложиха със същия резултат и над представителя на Шуменска област. Така смирненци се класираха за републиканските финали, които ще се проведат в Албена от 8 до 12 юни.

Много силно в зоналното първенство се представиха и волейболистките на ОУ „Христо Смирненски“. Макар че останаха на трето място, те заслужават само поздравления за представянето си в първенството. Момичетата на Живко Иванов загубиха драматично от отбора на Шумен с 3:2 гейма и с 3:0 от състава на варненското СОУ „Найден Геров“, който всъщност е изграден от състезателките на волейболен клуб „Спартак“. Съперничките на нашите момичета дойдоха в Добрич, водени от треньорите си във волейболните клубове в Шумен и Варна. В същото време в отбора на смирненци няма нито едно момиче, което да тренира волейбол в групите на „Добруджа 07“. Затова достигането на тези момичета до зоналното първенство без нито един загубен гейм е успех, с който те могат само да се гордеят! 


 


Сходни връзки

СМИРНЕНЦИ ТРИУМФИРАХА В ЗОНАЛНОТО ПО ВОЛЕЙБОЛ И СЕ КЛАСИРАХА ЗА РЕПУБЛИКАНСКИТЕ ФИНАЛИ /СНИМКИ/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди