изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:41 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 5.05.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  5.05.2016


На 4 май, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се на територията на с. Карапелит, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 30 април до 4 май т.г. чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на LCD телевизор, преносим компютър, аудио уредба, мобилен телефон и домашно имущество. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

На 4 май, около 16:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от апартаменти находящи се във ваканционен комплекс на територията на с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на балконски врати неизвестен извършител е проникнал в два апартамента. Извършена е кражба на 6 броя телевизори. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

 

На 4 май, около 18:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се по ул. „Стара планина” в град Тервел. Установено е, ч през незаключен прозорец неизвестен извършител е проникнал в къща. По данни на тъжителя е извършена кражба на мобилен телефон. От проведените оперативно издирвателни мероприятия от служителите на РУ МВР Тервел е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.Д. (25 г.) от град Тервел. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 4 май, около 10:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по околовръстен път на град Шабла между лек автомобил „Опел” и лек автомобил „Сеат”, и двата с добричка регистрация. По първоначална информация причината за възникването на инцидента е завъртане на пътното платно на лек автомобил „Сеат” и удар със задната си част в предната част на движещия се срещу него лек автомобил „Опел”. Вследствие на настъпилото ПТП на място е починал возещия се в лек автомобил „Сеат” К.А. (38 г.) от град Каварна. Водача на лек автомобил „Опел” е с гръдна и коремна травма, а водача на лек автомобил „Сеат” е със черепно мозъчна травма. Тримата участници в ПТП са били със поставени предпазни колани. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Шабла.

 

На територията на ОД МВР Добрич няма регистрирани пожари.

 

05.05.2016 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 5.05.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди