изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:54 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 9.05.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  9.05.2016


На 6 май, около 20:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Хан Тервел” в град Добрич. Установено е, че лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация, управляван от С.Д. (38 г.) от град Добрич поради движение с несъобразена скорост се блъска в паркиран лек автомобил на Сектор КАТ при ОД МВР Добрич. След възникването на ПТП водача напуска местопроизшествието. Същия е установен в района на бул. „Добричка епопея” и задържан от служители на ОД МВР Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол на водача С.Д. е констатирано наличието на 2,09 промила алкохол. Вследствие на възникналото ПТП е пострадал водача на лек автомобил „Мазда”, който е настанен в МБАЛ Добрич с повърхностни наранявания. Работата по случая продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 7 май, около 18:15 часа е получено съобщение за извършена кражба в землището на с. Църква, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 30 април до 17:00 часа на 7 май т.г. чрез взлом неизвестен извършител е проникнал в трафопост. Извършена е кражба на 150 литра трансформаторно масло и 3 броя медни намотки. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

 

На 7 май, около 06:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на главен път II-29 в района на град Генерал Тошево. Установено е, че лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация отнема предимството на лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, извършващ маневра завой на ляво и бива ударен в предна лява част. Вследствие на прикосновението лекия автомобил „БМВ” се преобръща в земеделска нива. От настъпилото ПТП са нанесени значителни материални щети по двете МПС. Извършената проверка в информационните масиви на МВР установява, че водача на лек автомобил „БМВ” А.Н. (28 г.) от с. Пчеларово, обл. Добрич е неправоспособен. При извършения тест за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 0,49 промила в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

 

На територията на ОД МВР Добрич няма регистрирани пожари.

 

09.05.2016 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 9.05.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди