изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:24 EEST
Мощна градушка удари София!    
НовиниМалко преди 19:00 ч. силна градушка се изсипа в някои части на София. Улиците буквално побеляха от ледените топчета. Още вчера от НИМХ предупредиха, че за 7 области на Западна България е в сила кодът за опасност от метеорологични явления „Оранжево", предаде БГНЕС.

Освен за София-град, кодът е в сила и за областите Монтанска, Врачанска, София област, Пернишка, Кюстендилска и Благоевградска.

Според прогнозата за времето и в събота ще ни очаква дъжд, на отделни места и ще прегърми. В сутрешните часове, на места в равнините и котловините ще се образува мъгла. Минималните температури ще са около 9-14°, а максималните между 21° и 26°.

Над планините ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Около и след обяд на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра около 8°.

По Черноморието ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността. На отделни места ще превали и прегърми. В сутрешните часове ще се образува мъгла. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са около 20-25°. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Мощна градушка удари София! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди