изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:42 EEST
За втора година ДКИ "КЦ "Двореца" участва в Европейски панаир на замъците    
НовиниДържавен Културен Институт "Културен център "Двореца" взе участие във второто издание на Европейски панаир на замъците - Хунедоара 2016, който и тази година се орагнизира от Замък Корвин и Община Хунедоара, съобщава институцията на страницата си във фейсбук.



От 25 участника, представени на тазгодишното издание, България бе предтавена от "Двореца"- Балчик.
"Държим да благодарим на г-н Иван Мандев за мъжкия костюм, а на г-жа Галина Гавраилова за женския. Без тяхното съдействие, участието ни не би било така колоритно.
С достатъчно на брой, интересни културни събития, организаторите на панаира се бяха погрижили участници и гости на замъка да не скучаят нито за миг.
Изключителни благодарности на г-н Костин Тинка - Директор на Замък Корвин, за изключително топлото и специално отношение към българската делегация и за професионализма, с който беше организирано това, едва второто издание на един такъв мащабен културен форум", посочват от културния институт.
Според официалната статистика, през тази година освен учвеличения брой участници, въпреки дъждовния 14 май, броят на посетителите е бил близък до рекордният миналогодишен.
"Очакванията ни през този активен туристически сезона са свързани с нарастване броя не само на румънските, но и на словенските и дори унгарски туристи, а защо не и на полските, макар Полша да беше за първа година на панаира.
Предстои един динамичен сезон 2016 - в края на който ще бъде ясна точната статистика", посочват още от ДКИ "Двореца"..
 


Сходни връзки

За втора година ДКИ "КЦ "Двореца" участва в Европейски панаир на замъците | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди