изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:18 EEST
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ПОЛУЧИХА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСА    
ИкономикаБлизо 30 представители на малки и средни предприятия от Област Добрич присъстваха на конференция, организира от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) в България със съдействието на Областен информационен център.

Сред присъстващите имаше представители на фирми от производствения сектор, строителният бранш, био земеделие, фирми в сферата на услугите и местни медии.
Николай Петканов – регионален представител на ИАНМСП – Варна, постави началото на форума, след което Росица Йорданова – зам.-кмет в Община Добрич и Сали Феим – заместник-областен управител приветстваха дошлите на събитието.
Присъстващите бяха запознати и с Националния иновационен фонд и кандидатстването с проекти по него. Приоритетно ще бъдат финансирани следните области – махатроника и чисти технологии, ИКТ и информатика, индустрия за здравословен живот и биотехнологии. Приемът на проектни предложения по фонда се очаква да стартира средата на мецец юни.
Екипът на ОИЦ – Добрич представи актуални възможности по Оперативните програми за програмен период 2014-2020. Акцент бе поставен върху процедури, финансирани по Оперативните програми „Развитие на човешките ресурси“, „Иновации и конкурентоспособност“, представена бе и Оперативна програма „Инициатива за малки и средни предприятия“.
Форумът продължи с представител на „Майкрософт България“ –Таня Цвяткова, която запозна аудиторията с програмата „Модерният бизнес“ и Office 365. Office 365 e продукт, с който може да се работи навсякъде, по всяко време и от всяко устройство. Негово предимство е неговата мобилност, което позволява мобилна работа на служителите и по-голяма гъвкавост.
Събитието завърши с активна дискусия, на която бяха задавани въпроси, касаещи кандидатстването по Националния иновационен фонд, процедурата „Добри и безопасни условия на труд“, финансирана по линия на ОП „Развитие на човешките ресурси“, не липсваха и  въпроси, свързани с продуктите на „Майкрософт България“, конкретно в сферата на управление на човешките ресурси. НДТ


 


Сходни връзки

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ПОЛУЧИХА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди