изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:34 EEST
Убитите мъж и жена в Пловдив спечелили само преди дни дело срещу сина си - полицая Венцислав    
НовиниСамо преди няколко дни възрастните Караджови спечелиха дело за къщата и имота си срещу сина им Венцислав. Това беше единственият им дом, а той искаше да им го отнеме, разказа пред БЛИЦ потресена съседка на убитите съпрузи. Телата им бяха намерени днес следобед в пловсивския квартал "Смирненски".

Колегите на почернения полицай Венцислав Караджов коментираха пред БЛИЦ, че го познават като добро момче. Според тях родителите му може би са застреляни от крадци. Те твърдят, че са потресени от случилото се.

Съседите на Караджови обаче са категорични, че синът тормозел родителите си. 

"Те бяха много добро семейство, всички се чудехме как такива благородни хора могат да имат такъв син. Бащата Цветан непрестанно се оплакваше и плачеше от това, че не се разбира с единствения си син и той ги тероризира.
Майката Божурка гледаше кокошки и продаваше яйца на цялата махала. Наша съседка е отишла да си купи яйца и така е открила труповете. Преди време Венцислав се ожени и живееше на втория етаж от къщата. Нещо обаче се изпокараха и той започна да гони възрастните хора от дома им. Така се стигна до делото, което те спечелиха", разказа още потресената съседка. Тя не предполага кой може да е убил възрастното семейтво. Жената, която ги открила, й споделила, че и двата трупа били целите в кръв.

Друг познат на семейството разказа пред БЛИЦ, че ги видял вчера, но не е имало индикации възрастните хора да са били притеснени или стресирани от нещо.

Самият Венцислав Караджов работи в Икономическа полиция, но на няколко пъти е отстраняван оттам заради нарушения.

Случаят продължава да е в пълно медийно затъмнение. Никой от по-висшите полицейски началници не желае да даде информация. Полиция охранява мястото и не допуска медиите.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Убитите мъж и жена в Пловдив спечелили само преди дни дело срещу сина си - полицая Венцислав | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди