изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:33 EEST
ВОЛЕЙБОЛИСТ НА ДОБРУДЖА 07 - MVP ЗА БЪЛГАРИЯ НА ТУРНИРА В УНГАРИЯ    
СпортВолейболният тим на България зае второ място на турнира в Унгария в присъствието на домакините, Австрия и Швеция. След края на надпреварата от всеки един от участниците е бил отличен по един състезател, като MVP, а за България това е състезателят на Добруджа 07 Мартин Атанасов.

"Имаше индивидуални награди и MVP на всеки отбор, който се определяше чисто статистически. За нас тази награда спечели Мартин Атанасов, за което го поздравявам", коментира селекционерът Мирослав Живков пред BGvolleyball.com и продължи: "Но искам да поздравя всички момчета, които дадоха всичко от себе си в моментното си състояние и проявиха отборен дух. Опитаха се да бъдат един сериозен колектив. Поздравявам Мартин за наградата, но тя е и за всички останали момчета, защото направиха такава организация на играта, че му дадоха възможност да я спечели. Такава награда имаше за всеки отбор, а MVP на целия турнир бе австрийският нападател Александер Бергер, който е изключителен състезател".
 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛИСТ НА ДОБРУДЖА 07 - MVP ЗА БЪЛГАРИЯ НА ТУРНИРА В УНГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди