изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:00 EEST
Добрич победи Пловдив в шоуто "Надиграй ме в училище"    
НовиниТанцьорите СОУ  „Св. Кл. Охридски” в Добрич с ръководители Гергана Димитрова и Светлин Куцаров се класираха за Големия финал на танцовото риалити на БНТ „Надиграй ме в училище“, след като тази вечер спечелиха танцовия двубой срещу  ученици от Пловдив. Тимът на Добрич бе победител и след четирите кръга на състезанието. По регламент,  освен танцовите си умения момчетата и момичетата трябваше да представят пред публиката своя любима народна носия от една от седемте етнографски области.

.




В първия от четирите кръга на състезанието децата от Добрич те избраха да представят добруджански танц. Във втория участваха с любимо за региона хоро - Панделаш, а в третия – хоро от Пиринския край, което бе изтеглено в ефир.
Аплодисменти и овации от публиката предизвика четвъртият кръг – в него сцената принадлежи на хореографите-преподаватели, които по традиция се надиграват на няколко вида ръченица.
В подкрепа на учениците от Добрич бе семейство бивши възпитаници на СОУ „Св. Кл. Охридски” - певицата Кремена Димитрова и нейният съпруг Димитър Енчев, който е директор на учебния драматичен театър НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. НДТ
 


Сходни връзки

Добрич победи Пловдив в шоуто "Надиграй ме в училище" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди