изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:46 EEST
ЧЕТИРИМА УЧИТЕЛИ ОТ ОБЛАСТТА ПОЛУЧАВАТ ОТЛИЧИЕ „НЕОФИТ РИЛСКИ“    
НовиниЧетирима учители от област Добрич получават Почетно отличие  „Неофит Рилски“ за  цялостна професионална трудова дейност в системата на народната просвета.



Със заповед на вицепремиера и министър на образованието и науката Меглена Кунева с почетното отличие „Неофит Рилски“ се удостояват 248 директори и помощник-директори на училища и детски градини, учители, педагогически съветници и служители в системата на народната просвета.
Ежегодните награди „Неофит Рилски“ се присъждат от Министерството на образованието и науката на изявени учители и директори на детски градини, училища и обслужващи звена в сферата на образованието за дългогодишната им цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета и приноса им в развитието на образователното дело в България. Отличените са номинирани по предложение на учителските колективи, в които работят, или по предложение на социалните партньори.
Отличените са Мария Ставрева Недялова – старши учител по български език и литература в СОУ „Асен Златаров“ – Шабла,  Минка Ганева Монева – старши учител в начален етап в СОУ „Св. Климент Охридски“ – Добрич, Енеида ненова Иванова – директор на Ресурсен център за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности в Добрич, Валентина Иванова Господинова – директор на ЦДГ №20 „Радост“ в Добрич.
 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА УЧИТЕЛИ ОТ ОБЛАСТТА ПОЛУЧАВАТ ОТЛИЧИЕ „НЕОФИТ РИЛСКИ“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди