изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:58 EEST
УЧЕНИЦИ ОТ ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ СЪБРАХА СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТ НА СТАЯ В ДЕТСКО ОТДЕЛЕНИЕ    
НовиниС набраните по време на пролетния благотворителен бал средства учениците от Езикова гимназия „Гео Милев“ ще финансират ремонта на една от стаите в Детско отделение на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич.


Инициативата е на Ученическия съвет на училището и се е провела на 13 май във физкултурния салон на гимназията. Темата на бала е била Червен килим“.
От дарения и различни инициативи, учениците са събрали сумата от 3600 лва, като за това са помогнали и понсори, разказаха пред НДТ Виктория Димитрова, Михаела Михайлова, Самуил Славов и Бурак Зия от Ученическия съвет на ЕГ „Гео Милев“.
Те вече са провели среща с ръководството на Детско отделение, дори  началникът му д-р Йовчо Йовев е посочил и стаята, която ще бъде ремонтирана с дарението. Тя ще бъде изцяло преобразена с ново подово покритие, врата, ще бъде ремонтирано санитарното помещение, пребоядисани стените и т.н., за да има по-приветлив вид за болните деца, настанени там. НДТ 

 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ОТ ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ СЪБРАХА СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТ НА СТАЯ В ДЕТСКО ОТДЕЛЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди