изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:40 EEST
Балчик пропищя от престъпленията на две ромчета    
НовиниОчаква се съдът да наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" на двама младежи от Балчик, от които е пропищял целият град.


Двамата роми - 14-годишният Милен Р. А. и 17-годишният Айгюн С. Н. за половин година са извършили 13 престъпления, сред които кражби и грабежи. Нашествията им са само в българската част на морския град и има опасност от ескалиране на напрежението в Балчик, съобщи окръжният прокурор Пламен Николов.
Причина за забавянето на прибирането на двамата роми "на топло" била необходимостта от съдебно-психиатрична експертиза, която да установи дали могат да отговарят за престъпленията си. Назначената преди пет месеца такава експертиза, е излязла едва преди дни.
Последното, извършено от двата престъпление, е изключително тежко. Те са нападнали в дома му 67-годишен мъж. Големият го е държал, докато по-малкият го налагал с метална дръжка на метла по главата и цялото тяло, избити са му два зъба.
 


Сходни връзки

Балчик пропищя от престъпленията на две ромчета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди