изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:11 EEST
Черна прокоба над врачанска фамилия: Застреля се бащата на самоубийца    
НовиниЧерна прокоба покоси втори член на едно и също врачанско семейство - 25 дни след смъртта на дъщеря си Людмила, край на живота си сложи нейния баща – Веско. Той не могъл да прежали дъщеря си и се е самозастрелял с ловната пушка в банята на дома си. Погребението му беше в понеделник, съобщава „Конкурент“.

Ужасната за врачанската фамилия драма започна на 17 май, когато 40-годишна жена скочи от висок етаж пред бл. „Чавдар“ на ул. „Вежен“ №7 във Враца и умря на място на стълбите пред 18-етажната жилищна сграда. По-късно два независими един от друг източника потвърдиха, че Людмила от години е лекувана в местния психодиспансер заради тежки проблеми. Градската мълва донесе, че в деня на своето самоубийство, тя е избягала по чехли и болнично облекло от лечебното заведение, за да избере мястото за своята гибел.

В дните след погребението й бащата Веско изпаднал в дълбока печал и повтарял на свои близки, че иска да съди диспансера заради слабия контрол над пациентите. В силен стрес са и живеещите в 18-етажния блок, от който Людмила полетя към отвъдното. Някои от тях също обмисляли срещу кого да заведат дело за преживения ужас.

В събота обаче нервите на бащата не издържали и той се гръмнал със законно притежаваната си ловна пушка, за да сложи край на своите терзания по загубената дъщеря. След погребението майката на Людмила, уважавана бизнес дама от Враца, се грижи за нейния 12-годишен син.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Черна прокоба над врачанска фамилия: Застреля се бащата на самоубийца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди