изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:10 EEST
ОСЪДИХА ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗАРАДИ ПЛАКАТИ    
НовиниАдминистративният съд в Добрич потвърди решението на Районния съд, с което на лидера на Атака е наложена глоба от 200 лева.






Тя е постановена заради установено нарушение на Наредбата за осигуряване на обществения ред, поддържането и опазването на общинската собственост и околната среда.
Сидеров е глобен за това, че е допуснал разлепянето на 50 плаката на партия ”Атака” върху стени, стълбове, телефонни кабини, съоръжения на “Енерго про мрежи”АД, извън определените за това от кмета места. Нарушението е установено при проверка от инспектори от отдел „Общинска собственост” при община град Добрич на 8 май 2013 г. Първоначално определеният размер на акта е 1000 лева, но Районният съд е намалил глобата на 200 лева.
Съставеният акт е изпратен на кмета на столична община на 3 юни 2013г. и до Сидеров е отправена покана, която е получена от него, да се яви за връчване на акта на посочени място, дата и час, но той така и не се явил. Правени са опити актът да се връчи и чрез СДВР-София. След като нарушителят след щателно издирване не е намерен, на 16 септември 2013 г. производството е спряно. Актът му е връчен едва след две години - на 1 октомври 2015 г., след което производството е възобновено. Наказателното постановление е издадено на 15 октомври миналата година.
След обжалване на наложената глоба от 200 лева от Сидеров, Административният съд като втора инстанция потвърди санкцията. Решението е окончателно. НДТ

 


Сходни връзки

ОСЪДИХА ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗАРАДИ ПЛАКАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди