изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:44 EEST
Днес излиза първо класиране за гимназиите    
НовиниВ ОУ „Христо Смирненски” и на информационното табло в Регионалния инспекторат по образование в Добрич днес ще бъдат обявени списъците с приетите ученици на първи етап на класиране след 7 клас.




Записването на приетите ученици става от 28 до 30 юни, включително, в училището, в което са приети. При записването учениците подават следните документи: заявление до директора, удостоверение за завършен 7 клас, оригинал на медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар при кандидатстване за профил „Изкуства” и за специалности от професии.
Ако ученикът е приет на първо класиране, но не се запише, той губи мястото си и ще може да участва в трето класиране с ново заявление, в което пренарежда желанията си, според свободните места. Ако кандидатът е приет по второ или следващо желание, но не се запише, а желае да участва във втория етап на класирането, подава заявление за участие във втория етап, без да има право да пренарежда желанията си, и може да се класира на мястото си от първото класиране или по по-предно свое желание.
Заявлението за участие във втория етап на класиране се подава в училището, в което ученикът е класиран на първи етап. Учениците, които не са приети на първи етап на класиране, участват автоматично във втория етап на класиране.
 


Сходни връзки

Днес излиза първо класиране за гимназиите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди