изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:59 EEST
Кулинарна изложба показва традиционни ястия от Африка    
НовиниТрадиционни ястия от Африка ще бъдат представени по време на международната кулинарна изложба .от 18:00 ч. в Бистро „Е-клуб“ в сградата на “Висше училище по мениджмънт” (ВУМ) в Добрич. Тя е заключителното събитие на международната работилница за изграждане на умения за креативно управление на изкуствата.



4-дневния уъркшоп завършва с атрактивна международна кулинарна изложба, на която ще бъдат представени традиционни ястия от Кения, Намибия, Република Южна Африка, Ботсвана и България. Домакин и организатор на събитието е Международен институт по мениджмънт, съучредител на висшето училище, както и водещ партньор по проект „Умения за управление на изкуствата: Отворени образователни ресурси и учене чрез преживяване в подкрепа на младежкото предприемачество и заетост в областта на изкуствата и творческите индустрии” (SMART), финансиран по програма „Еразъм +“ на Европейската комисия.
Основна цел на изложбата е да предостави възможност на участниците от Африка да приложат на практика новопридобитите от тях знания и умения в областта на организацията и управлението на различни събития, чрез въвличането им както в самата подготовка на изложбата, така и в приготовлението на типични за родните им държави ястия. Освен с отлични организационни умения, се очаква чуждестранните гости да впечатлят и с нови вкусове и интересни техники за приготвяне на ястията. Входът за кулинарната изложба е свободен.
Тя може да бъде посетена на място, а самият процес по приготвяне на ястията от африканските гости може да бъде наблюдавано на живо в интернет чрез следния линк. Прякото излъчване започва в 15:00 ч.

 


Сходни връзки

Кулинарна изложба показва традиционни ястия от Африка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди