изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:54 EEST
ПОЛОВИН ДОБРИЧ ОТНОВО Е БЕЗ ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕ    
ИкономикаСлед снощните неприятности със спирането на електрозахранването на половин Добрич за няколко часа, днес добричлии имат същия проблем. Енерго про отново не може да осигури нормално захранване десетки хиляди потребители в областни център. Нарушени са комуникации, има проблеми в търговската мрежа, но всеки се оправя сам. Някога се смеехме на "дискотеката" при социализма, но пене се знаеше кога що има и кога няма да има електрически ток.


Сега увеличаващата се анархия в енергетиката носи още повече изненади, несигурност и загуби, при това с десетки по-големи цени. И както казват обикновените добричлии, няма на кого да се оплачеш, кожй да поеме отговорност и кой да понесе наказания. Безспорно е, че чуждите електроразпределителни дружества преди всичко изсмукват финансите на българския народ, без да имат каквито и да е намерения за подобряване на електрозахранването. Всичко е само думи и думи, що се отнася до евроинтеграцията, останалото е пълнена на каси и джобове в интерес на група  висши чиновници и държавници, както и в интерес на чужди компании, които работят за собствените си държави и народи.
Търпи, българино, и разказвай по кръчмите колко добре са устроени повечето държави от разпадащия се Европейския съюз.

 


Сходни връзки

ПОЛОВИН ДОБРИЧ ОТНОВО Е БЕЗ ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди