изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:24 EEST
ДЕЛ ПИЕРО: КОНТЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЧЕЛСИ ШАМПИОН    
СпортЖивата легенда на Ювентус Алесандро Дел Пиеро отдаде дължимото на своя бивш съотборник и наставник в редиците на “бианконерите” Антонио Конте. Ексцентричният наставник съвсем скоро ще започне едно ново, непознато и крайно интересно приключение - да води Челси в английската Висша лига.

 Пиеро е уверен, че вече бившият селекционер на “Скуадра адзура” има всичко необходимо, за да триумфира с титлата в Премиършип. “Конте е добър човек, работохолик, влага се изключително много в работата. Ако му се предостави шансът да говори по своя собствен начин с играчите, ако те разберат какво желае мениджърът им, Челси може да изпрати един силен сезон и да спечели титлата в Англия. Това обаче няма да бъде никак лесно, тъй като тази година във Висшата лига се събраха страхотни футболисти и мениджъри. Антонио обаче има своите козове и мисля, че в крайна сметка може да успее”, уверен във възможностите на сънародника си е легендарният кавалер на “Старата госпожа”.
Конте пристига на “Стамфорд Бридж” като трикратен шампион в Серия «А» с гранда от Торино, начело на който триумфира в Калчото през 2012, 2013 и 2014 година. През първите си два сезона на “Ювентус Стейдиъм” бившият наставник на Арецо, Бари, Аталанта и Сиена направи дубъл, след като към Скудетото добави и Суперкупата на Италия.


 


Сходни връзки

ДЕЛ ПИЕРО: КОНТЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЧЕЛСИ ШАМПИОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди