изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:16 EEST
ЯСНИ СА НОВИТЕ ДИРЕКТОРИ НА УЧИЛИЩА    
НовиниЯсни са класираните на първо място кандидати за директори в четири от училищата в област Добрич, съобщи началникът на Регионалния инспекторат по образование Жоро Тошков.

На тях ще бъде предложено да подпишат договори.
Припомняме, че местата бяха овакантени, след като досегашните директори бяха пенсионирани.
За СОУ „Св. Климент Охридски“ конкурса печели Маргарита Манева /досегашен помощник-директор в училището/. Начело на СОУ „Любен Каравелов“ ще е Светла Иванова. Понастоящем тя е учител там, била и директор на частната профилирана гимназия „Райко Цончев“.
На първо място в конкурса за директор на ОУ „Отец Паисий” в с. Овчарово е класирана Цанка Райкова – досегашен директор на училището в с. Паскалево, което се закрива от новата учебна година.
Няма спечелил конкурса за директор на ОУ „Йордан Йовков” в Каварна. Там длъжността продължава да се изпълнява от досегашния.
Ясни са резултатите и от конкурса за директори на двете държавни гимназии. Начело на Професионалната гимназия по механотехника и електротехника „М. В. Ломоносов” ще бъде инж. Марияна Дражева. За Професионалната гимназия за транспорт, обслужване и лека промишленост няма избран. НДТ
 


Сходни връзки

ЯСНИ СА НОВИТЕ ДИРЕКТОРИ НА УЧИЛИЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди