изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:36 EEST
ЧЕТИРИМА ПИЯНИ ВОДАЧИ УСТАНОВЕНИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ    
Ред и сигурностЧетирима водачи, управлявали след употреба на алкохол, са заловени от органите на реда през уикенда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

 На 30 юли около 20 минути след полунощ по ул. „Трети март” в Генерал Тошево е спрян мотопед без регистрационни номера, управляван от неправоспособния М. Д. /31/. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 1,37 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ на МВР в Генерал Тошево.
Лек автомобил "Сеат" със силистренска регистрация е спрян за проверка на 29 юли около 21.45 часа в Каварна. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 2,63 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С. Д. /50/ от Варна. По случая е образувано бързо полицейско производство.
Другите двама пияни водачи са заловени на 30 юли. Около 8.50 часа в Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация. Установено е, че шофьорът - С. К. /70/ от същия град, управлява 2,50 промила алкохол. задържан е с полицейска мярка за срок от 24 часа, по случая е образувано бързо полицейско производство. НДТ
 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА ПИЯНИ ВОДАЧИ УСТАНОВЕНИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди