изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:24 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 3.08.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  3.08.2016


На 2 август, около 19:20 часа по ул. „Родопи” в град Балчик е извършена проверка на Е.Я. (40 г.) известен на МВР и Г.И. (40 г.), и двамата от град Балчик. В хода на проверката са установени и иззети по надлежния ред 9 броя полиетиленови пликчета със суха тревна маса и 18 броя бели топчета със бяла прахообразно вещество. При извършения полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество канабис с тегло 5,3 грама, а бялото прахообразно вещество на амфетамин с тегло 7,9 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа двамата са задържани в РУ МВР Балчик. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 2 август, около 09:00 часа в РУ МВР Балчик се тъжи 50 – годишен мъж от град Елин Пелин. По данни на тъжителя за времето от 06:30 часа до 08:30 часа неизвестен извършител противозаконно е отнел лек автомобил „Опел” с варненска регистрация. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 2 август, около 19:00 часа в град Шабла е спрян за проверка колесен трактор без регистрационни табели, управляван от А.С. от град Шабла. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на МПС е неправоспособен и управлява МПС в едногодишен срок от изтърпяване на същото наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 3 август, около 00:10 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,18 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Г.Г. (46 г.) от с. Изворово, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 3 август, около 02:22 часа в с. Кранево е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес”, управляван от 24-годишната Н.С. от с. Българево, обл. Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,70 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа жената е задържана в РУ МВР Албена. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 7 пожара на сухи треви и отпадъци, без материално загуби.

 

03.08.2016 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 3.08.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди