изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:45 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 8 АВГУСТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Днес е удачно да си останете у дома и да се заемете с приятни и разтоварващи занимания.
ТЕЛЕЦ - Повечето от представителите на знака ще предпочетат да си почиват днес и да прекарат деня у дома сред спокойствие и уединение.
БЛИЗНАЦИ - С добро настроение ще се отдадете на почивка днес. В мислите ви са куп неща, които очакват вниманието ви, но не и работа. Наистина ви се иска да усетите ваканцията си и успявате да го направите добре.
РАК - Вложете енергията си, за да насочите промените в своя полза. Акцентирайте върху нещата, които са близки до вас и на тях отдайте вниманието си днес.
ЛЪВ - Трудолюбието и позитивното ви мислене ще запазят тенденцията на добрите развития около вас.
ДЕВА - Повечето от вас ще предпочетат почивката пред каквото и да било друго днес. Имате нужда от уединение, за да можете да съберете силите си за предстоящата седмица.




ВЕЗНИ - Ако искате да се изкачите по-високо от невежите, се опитайте да превърнете враждебността около себе си в добронамереност. Приемете го като предизвикателство, или дори като игра.
СКОРПИОН - Денят се очертава като много приятен за повечето от представителите на зодията. Настроението ви е прекрасно и сте изпълнени с енергия.
СТРЕЛЕЦ - Днес си печелите славата на човек, който знае как да действа, за да постигне целите си. Подходите ви са похвални, внимавайте само да не останете разочаровани.
КОЗИРОГ - Ако се дистанцирате от проблемите на околните и не им позволите да ви занимават със себе си, ще се радвате на един лек и приятен ден. Ще се окажете на подходящото място и в подходящото време.
ВОДОЛЕЙ - Ще ви занимават свои мисли и по-задълбочено ще търсите решението на проблема, който стои пред вас. За някои той е от личен характер: децата, партньора или родителите.
РИБИ - Изяви в сфера, която ви привлича и в която сте силни ще ви донесат успех. Знаете как да се мобилизирате, за да получите максимума от това, което искате да постигнете.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 АВГУСТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди