изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:56 EEST
8,5 години ще лежи в затвора изнасилвач на 84-годишна баба    
НовиниИзнасилвач на 84-годишна жена ще лежи осем години и половина в затвора, реши Окръжният съд в Добрич. Той потвърди решението на Районния съд в Генерал Тошево, което бе обжалвано от насилника Е.Д.Р.




На 4 септември миналата година Е.Д.Р. се черпил заедно със свои роднини. По някое време поискал да го закарат до селото, където живее майка му, където продължили да пият. Надвечер, без да каже нищо, напуснал компанията, излизайки от къщата. Отишъл в дома на възрастната съседка.
84-годишната жена живеела сама. Подсъдимият влязъл в жилището през незаключената входна врата и се насочил към стаята, където възрастната жена седяла на леглото. Тя го попитала кой е и какво иска, а той й отвърнал, че е доктор и иска да я прегледа. Избутал я с ръце и тя паднала по гръб на леглото. Вдигнал й краката. Тя много се уплашила и започнала да вика и да плаче. Въпреки това, той я натиснал с тялото си върху леглото и започнал да я опипва и да прави опити за съвокупение. Успокоявал я с думите „Няма страшно, аз съм лекар”.
Бабичката плачела и го молела да я остави. След неколкократните неуспешни опити да я изнасили, мъжът, който имал подкожно имплантиран парафин в половия член, се отдръпнал от нея. В момента, в който си обул панталоните и тръгнал да излиза от стаята, на вратата го заварил братът на жената. Той изгонил изнасилвача, без да подозира какво е направил. По-късно възрастната жена споделила с брат си, но помолила да не съобщава на полицията. На следващия ден разказала и на племенника си, който подал сигнал в полицията и изнасилвачът бил задържан.
Решението на съда е окончателно.
 


Сходни връзки

8,5 години ще лежи в затвора изнасилвач на 84-годишна баба | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди