изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:38 EEST
Въведоха плейофи в Североизточната трета лига    
СпортЗоналният съвет на БФС във Варна утвърди програмата за новия сезон 2016/17 в Североизточната трета лига. Заради малкия брой участващи отбори – едва 13, и с цел да се изиграят необходимия брой мачове, шампионатът на североизток се разделя на две фази – редовен сезон и плейофи, в които тимовете ще се оформят първа седмица и втора шестица.

В редовния сезон отборите ще играят, както и досега, всеки срещу всеки на разменено гостуване. След края му първите седем отбора ще оформят т.нар. „Първа седмица“ и ще проведат по още един мач помежду си, като за този етап ще пренесат пълния си точков актив от редовния сезон. Победителят в „първата седмица“ ще бъде шампион и ще спечели правото да играе във Втора лига от следващия сезон.

Тимовете, заели местата от 8-о до 13-о в редовния сезон, ще оформят „Втора шестица“, като също ще изиграят по още един мач помежду си, отново прехвърляйки пълния си точков актив от редовния сезон в плейофите. Отборът, заел фаталното 13-о място, ще изпадне от Трета лига.

Така в крайното класиране за сезона отборите от „Първата седмица“ ще имат по 30 изиграни мача от 33 кръга, а тези от „Втората шестица“ – по 29 мача от 31 кръга. Програмата за плейофите ще бъде изтеглена при пълен жребий след приключването на редовния сезон. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Въведоха плейофи в Североизточната трета лига | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди