изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:17 EEST
Мерцедес, пълен с известни музиканти, се натресе в дърво    
Новини Всичките 10 музиканти от оркестър „Ерджанлар” свирили до 2-3 часа в разградско село, после поели към Бургас за друга сватба, предполага се, че водачът е заспал на волана След челен удар в дърво на мерцедеса им край Нови пазар тази сутрин тежко са ранени трима музиканти на 33, 29 и 21 г. от известния сватбарски оркестър „Ерджанлар” от шуменското село Църквица, община Никола Козлево. Оркестрантите се връщали от сватба в едно разградско село и бързали към Бургас, където от 9 часа имали ангажимент към друго сватбено тържество, съобщава "24 часа". Ранените са настанени в шуменската болница, без опасност за живота им.


 
С тях е останал и синът на шефа на оркестъра Ерджан, а другите продължили към Бургас, за да не развалят празника на младите, които се женели. Тримата са в болницата в Шумен, няма опасност за живота им, казаха от полицията. Това са двамата певци, братята Айдън Х., на 33 години, собственик на автомобила и четири години по-малкия от него Баки Х. Третият е барабанистът, техен братовчед на 21 години Йозджан Ю.
 
По данни на полицията в Шумен инцидентът е станал днес призори около 5.31 часа. Към мястото на произшествието са насочени екипи на полицията и на центъра за спешна помощ. Изяснено било, че водачът на лекия автомобил „Мерцедес Е 220 ЦДИ" загубил контрол над управлението му и се блъснал челно в дърво. Катастрофата е станала по пътя от Нови пазар в посока Шумен, близо до бензиностанция "Петрол".
 
Водачът е с фрактура на глезена на десния крак, но му е направена операция, заради течност в корема. Брат му Баки е с вътрешен хематом на десния бъбрек, комоцио и порезни рани, а Йозджан бил с полифрактура на лява бедрена кост. Предполага се, че от умора водачът е задрямал на волана. Оркестрантите пътували с три леки коли и един бус, в който били инструментите и останалите музиканти.
 
Минали край Нови пазар, само за да оставят едната кола и да продължат с две и с буса към Бургас, и тогава станала белята. Първи се притекли на помощ останалите от оркестъра, които пътували след тях. Работата по изясняване на причините за възникване на инцидента продължава, каза говорителката на полицията Ася Йорданова. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Мерцедес, пълен с известни музиканти, се натресе в дърво | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди