изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:22 EEST
Интерфакс: Дмитрий Медведев допусна прекъсване на дипломатическите отношения с Украйна    
По света Москва. Премиерът на Русия Дмитрий Медведев смята, че решение за прекъсване на дипломатическите отношения с Украйна може да бъде прието от ръководството на Русия, ако Москва не остане с други инструменти за „отрезвяване“ на Киев, предава Интерфакс.


„Що се отнася до прекъсването на дипломатическите отношения, знаете ли, всичко се е случвало в историята. Напомням, че след известни събития, дипломатическите ни отношения с Грузия бяха прекъснати“, заяви той пред журналисти в Сочи, отговаряйки на журналистически въпрос.
„Аз не бих искал да се стигне до там, но ако не остане друг вариант за повлияване върху ситуацията, президентът може да предприеме такова решение“, заяви министър-председателят.
Медведев изрази съжаление, че опита за диверсия в Крим е извършен от ръководството на близка до Русия страна.
„Мога само да изразя, както Владимир Владимирович, съжаление, че подобна дейност се извършва от ръководството на близка до нас страна, независимо от това, че отношенията помежду ни се са най-простите. Много е обидно и за нашата страна, и особено за народа на Украйна, който се опитват да отвлекат от вътрешните проблеми с терористични диверсионни дейности“, заяви Медведев.
Според него, по този начин властите в Киев „искат да покажат, че Отечеството е в опасност, а вътрешните проблеми ще се решават едва, след като се разправят с някакви външни“.  http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Интерфакс: Дмитрий Медведев допусна прекъсване на дипломатическите отношения с Украйна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди