изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:35 EEST
“АЛБЕНА” Е НАЙ-ЖЕЛАНИЯТ ОТ РУСНАЦИТЕ КУРОРТ У НАС    
ТуризъмБългария е в топ 5 на летните дестинации за руските туристи. Близо 70% от всички руски летовници, които почиват извън страната си, са избрали България, съобщава „24 часа”.

Албена е най-харесваният от руснаците курорт, въпреки че не всички могат да си го позволят по време на активния сезон.
Приморско е предпочитана черноморска дестинация за руски туристи с деца. Привличат ги по-ниските цени, многото опции за нощувка и дългата плажна ивица.
Макар да не е сред най-популярните дестинации за руснаците, „Дюни” е едно от най-харесваните от тях и е с много положителни отзиви.
„Созопол” също е желана дестинация. Зеленината, плажът и минералните води в „Св. Константин и Елена” са притегателни за руснаците, избрали да почиват тук. Семействата с деца също го предпочитат заради запазената паркова част.
Най-големият ни черноморски курорт Слънчев бряг е силно рекламиран в Русия и голяма част от руснаците го предпочитат. Младите руски туристи го харесват много.
Златни пясъци има притегателна сила за руснаците от времето на социализма. Макар обликът му да се е променил оттогава, продължава да привлича много летовници от Русия. НДТ
 


Сходни връзки

“АЛБЕНА” Е НАЙ-ЖЕЛАНИЯТ ОТ РУСНАЦИТЕ КУРОРТ У НАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди