изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:51 EEST
Полиция привика нашия спортист за насилие над камариерка    
По света Български спортист на игрите в Рио е извикан на разпит в полицията заради обвиненията на камериерки, че са били обект на агресия от страна на българи в олимпийското село, съобщи АФП, пише „Дневник“.

„Води се разследване по случая, при който спортист от българската делегация е причинил наранявания на няколко камериерки, работещи в олимпийското село“, се казва в съобщението на полицията в Рио, цитирано от агенцията.
За момента няма потвърждение от българската делегация, че е имало полицейски разпит. 
Една от чистачките е дала показания, че инцидентът се случил, докато тя и колежките ѝ влезли в стаята, за да почистят.
„Но спортистът настоял те да напуснат стаята, като ударил една от жените, след което атакувал другите“, се казва още в информацията от полицията.
Името на българския спортист не се споменава в информацията, но по всяка вероятност става въпрос за някой измежду състезателите по гребане Георги Божилов и Кристиян Василев.
Вчера от българската делегация в Рио излязоха с изявление по случая, като поясниха, че Божилов и Василев не допуснали камериерките в стаята си заради непрекъснатите кражби в блока с българските спортисти.
В него се обяснява, че двамата са отказали апартаментът им да бъде почистван без надзор от обслужващия персонал в олимпийското село, след като предния ден от стаите им са изчезнали лични вещи.
„Божилов и Василев са излизали, когато четири от чистачките се опитали да влязат без съгласие в апартамента им. Двамата състезатели отказват почистване, имайки предвид изчезналите техни вещи и вещи на техни колеги в предишните дни от игрите – мобилни телефони, таблети и др. Чистачките обаче проявяват настоятелност, при което състезателите им препречват пътя и ги подканят да излязат, за да могат да затворят вратата, тъй като им предстои излизане“, се казва в съобщението на БОК от вчера. http://bulgaria365.info

 


Сходни връзки

Полиция привика нашия спортист за насилие над камариерка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.14 секунди