изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:41 EEST
БОТЕВ ОБЪРНА СЛАВИЯ ЗА ПЪРВА ПОБЕДА В ШАМПИОНАТА    
Спорт"Ботев" Пловдив се наложи с 3:2 над "Славия" в последния мач от програмата на III кръг в първенството и записа първи пълен успех от началото на сезона. Двубоят, който се игра на новото осветление на "Футболен комплекс Ботев 1912" предложи драматичен развой.

Гостите от София поведоха в резултата чрез Сердер Сердеров, а с два гола на Тодор Неделев и един на Жоао Пауло "канарчетата" стигнаха до пълен обрат. След 72' минута "белите" останаха с двама души по-малко след червени картони на Димитър Буров и вратарят Марио Кирев. "Ботев" не се възползва от осезаемия си числен превес и върна газта, което доведе до попадение от дузпа на Ивайло Димитров, а Наско Милев пропусна да направи победата по-изразителна, след като стреля в гредата от непосредствена близост в самия край.

В отсъствието на наказания старши треньор Николай Костов "жълто-черните" бяха водени от скамейката от един от неговите асистенти - Енгибар Енгибаров. Той не можеше да разчита на основната си двойка централни защитници Радослав Терзиев и Костадин Стоянов, който отпаднаха от групата за мача заради здравословни проблеми. Така в центъра на отбраната стартираха младокът Кристиан Димитров и поливалентният Стенио дос Сантос, докато в средата на терена за първи път като титуляр започна 18-годишният Асен Чандъров.

 


Сходни връзки

БОТЕВ ОБЪРНА СЛАВИЯ ЗА ПЪРВА ПОБЕДА В ШАМПИОНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди