изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:44 EEST
35 ПРОЕКТА СА ПРИВЛЕКЛИ НАД 31,6 МЛН. ЛЕВА ЕВРОСРЕДСТВА В ОБЛАСТТА    
НовиниБезвъзмездна помощ от 31 685 256 лева получава област Добрич от европейските фондове по 35 проекта. От тях 20 са проекти на общини, а останалите на фирми.




Най-мащабният проект – за 14 553 532.58 лева е на Агенция „Пътнa инфрасктруктура“ за Лот 5 „Път ІІ-29 Добрич –Кардам от км 38+100.31 до км 52+168.81 с обща дължина 14,069 км, област Добрич”.
Следващ по размер е проектът на Община Тервел за разширяване и реконструкция на пречиствателната станция. Той е на обща стойност 6 199 965.60 лева, от които 4 898 642.95 безвъзмездно финансиране. Няколко са проектите на стойност над 1 млн. лева.
„Недива“ ООД получава 1 580 445.60 лева за повишаване на производителността. „Глобъл комюникейшън нет“ има финансиране от 1 227 709.86 лева за проект, който обхваща няколко града в страната, сред които и Балчик. „Добруджа кабел“ получава 1 070 000 лева за Разширяване на капацитета на Добруджа кабел ЕООД чрез въвеждане на Система за широколентов интернет и цифрова телевизия по оптичен кабел. За повишаване на капацитета и експортния потенциал на „Неди стил“ в Добрич и Враца е проект на обща стойност 1 662 800.00 лева.
Другите фирми, които имат проекти в процес на изпълнение, са "СКИТИЯ 1 ГТ" ЕООД от Генерал Тошево, А Я ООД от Добрич, ДЖИ ЕС МАЛМГРЕН ИНТЕРИЪРС ООД от Добрич, ДИК - ИНЖЕНЕРИНГ ООД, ЗАВН - ДОБРИЧ АД, КОЛЕВ И КОЛЕВ ООД - София, КРАШ ФИЛМС ООД – Добрич, МЕТАЛАГРО АД, НИКОС -ХРАНИНЖЕНЕРИНГ ЕООД, РАДИЧКОВ ЕООД.
С най-много проекти е община Генерал Тошево - Подкрепа за независим живот чрез „Център за почасово предоставяне на услуги в домашна среда- Генерал Тошево”, Осигуряване на топъл обяд на живеещите в бедност лица в община Генерал Тошево, Заедно можем да продължим, Осигуряване на топъл обяд в община Генерал Тошево.
Добрич реализира три проекта: „Подкрепа за Mеждинното звено и за управлението на инвестиционната програма за изпълнение на ИПГВР на град Добрич", Развитие на Областен информационен център-Добрич и ПОДКРЕПИ МЕ
С три проекта е Община Добричка: Детска академия за толерантност в община Добричка, Равен шанс за всички деца в община Добричка, Създаване на Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване в общността и в домашна среда в община Добричка
Балчик: „Подобряване достъпа до заетост в община Балчик“, „Подкрепа за независим живот“, „Осигуряване на топъл обяд в община Балчик“. 
Община Шабла също е с три проекта: "Социална подкрепа за независим живот в община Шабла", "Осигуряване на топъл обяд в община Шабла 2016" и „Осигуряване на топъл обяд в община Шабла“.
Община Тервел реализира два проекта: "Втора фаза на проект "Разширение и реконструкция на ПСОВ Тервел, реконструкция и доизграждане на канализационната мрежа и реконструкция на водопроводната мрежа на град Тервел", Грижа в домашна среда,
Община Каварна е с един проект „Независим живот за гражданите на Каварна“.
Крушари реализира проекта „Подкрепа за достоен живот“. НДТ
 


Сходни връзки

35 ПРОЕКТА СА ПРИВЛЕКЛИ НАД 31,6 МЛН. ЛЕВА ЕВРОСРЕДСТВА В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди