изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:21 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 22 АВГУСТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Пролетта ви зарежда с хубави емоции и много ведро настроение. Вдъхновени от тях ще разгърнете потенциала си и ще се впуснете в осъществяване на идеите си.

ТЕЛЕЦ - По никакъв начин не бихте допуснали ограничаване на свободата си, напротив. Всеки опит да ви заставят да работите против волята и желанието ви ще срещне отпор.

БЛИЗНАЦИ - Активността ви днес ще е определяща за успеха на начинанията ви. С нечия подкрепа ще видите резултата от работата си по-скоро, отколкото въобще сте очаквали.

РАК - Не изпадайте в заблуда да мислите, че всички са ви длъжни с нещо. Оставяйте повече лично пространство на хората около вас. Денят е подходящ за започване на нещо ново.

ЛЪВ - Няма да се колебаете да проявите творчество в работата си и резултатите ще го потвърдят. Очакваните финансови придобивки няма да закъснеят. Любим човек ще ви изненада.

ДЕВА - На работното място бъдете по-сговорчиви и приветливи. Проявете внимание към проблемите на колегите си, това ще ги приобщи към вас. Очаквайте вести от чужбина.

ВЕЗНИ - Толерантното ви отношение към хората, с които работите ще ви помогне по-бързо да стигнете до резултатите, които желаете, защото добронамереността ви е много искрена.

СКОРПИОН - Разпознавате предимствата, които ви се дават и ще се възползвате от тях. Нищо няма да ви попречи да се насладите на компанията на приятен човек вечерта.

СТРЕЛЕЦ - Търсенията ви  в професионален, личен, сърдечен и духовен план ще получат тласък, осигурявайки ви най-доброто, което заслужавате. Само трябва да си го вземете.

КОЗИРОГ - С добрите си намерения привличате положителни енергии, даващи ви бърз напредък в работата. Романтична заигравка може де прерасне в дълготрайна и сериозна връзка.

ВОДОЛЕЙ - Добронамерено ще се отнесете към човек, който ви е създал доста притеснения. Ще срещнете благодарността му и заедно ще обобщите, че приятелството е възможно.

РИБИ - Планирани задачи чакат вниманието ви и с цялата си отговорност ще се заемете с тях. Допълнителна работа може да се наложи да свършат някои от вас днес.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 АВГУСТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди