изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 14:42 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 2.09.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  2.09.2016


На 1 септември, около 08:15 часа се тъжи 59 г- годишен мъж от град Балчик. По данни на тъжителя за времето от 23:30 часа на 31 август о 07:30 часа на 1 септември, неизвестен извършител противозаконно е отнел мотопеда му, паркиран пред жилището му в ж.к. „Балик”. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

 

На 1 септември, около 11:00 часа в с. Присад, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Хюндай” без регистрационни номера. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,15 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Е.С. (40 г.) от с. Присад. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 1 септември, около 11:20 часа е получено съобщение за умишлено унищожаване на посеви с царевица в землището на с. Чернооково, обл. Добрич. Изпратените на място екипи установяват стадо крави, които са унищожили около 2 дка царевична нива. В хода на работа е установено, че стадото е собственост на криминално проявения К.Т. (66 г.) от с. Чернооково. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

 

На 31 август, около 01:00 часа е получено съобщение за увреден лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, паркиран в с. Честименско, обл. Добрич. Установено е, че И.Н. (33 г.) от същото село е счупил фаровете и страничните огледала на МПС. С полицейска мярка за срок от 24 часа извършителя на деянието е задържан в РУ МВР Тервел. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

На 1 септември, около 22:00 часа при съвместна операция на служители на РУ МВР Тервел и служители на ДЛС Тервел в местността „Арачала” в землището на с. Орляк са задържани 4 броя каруци, превозващи незаконна дървесина. Отсечените дървета от вида „цер” са с обем 6 кубически метра. При проверката е установен един от извършителите на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан К.Д. (35 г.) от с. Орляк. Дърветата обект на незаконна сеч са транспортирани за съхранение в базата на ДЛС Тервел. Работата по установяването на останалите извършители на деянието продължава по описа на РУ МВР Тервел.

 

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 4 пожарa на сухи треви и отпадъци без материални загуби.

 

02.09.2016 г.                                                                    ОД НА МВР ДОБРИЧ

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 2.09.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди