изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:43 EEST
Кметски син на съд заради убийство на крадец на царевични кочани    
Ред и сигурност В Окръжен съд - Пазарджик започва делото срещу кметски син и още двама негови приятели за убийство. 44-годишният Йордан Асенов, с прякор Гочето, беше убит в село Братаница заради кражба на царевични кочани от кметската нива.

Йордан Асенов изчезна през декември 2015-та година, след като синът на кмета на Братаница Васил Спасов и още двама негови приятели заварили Гочето да краде с децата си кочани от царевица. Последвала наказателна акция с юмруци, при която децата на 44-годишният мъж, момиче на 12 години и момче на 6 години, се уплашили и избягали. Оттогава баща им бе в неизвестност. След двумесечно издирване, трупът на Йордан Асенов бе открит в напоителен канал с видими следи от насилие. Разследването установи, че преди да бъде убит, Гочето е престоял в стопанска постройка в землището на село Ляхово.

Според обвинението убийството е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. От седем месеца Васил Спасов и Георги Николов са с постоянна мярка „задържане под стража“. Третият обвиняем - Илиан Найденов, е с парична гаранция от 3 хиляди лева. Делото стартира с четири последователни заседания, съобщава БНР.

http://pik.bg

 


Сходни връзки

Кметски син на съд заради убийство на крадец на царевични кочани | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди