изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:57 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


  • ЧЕСТИТ рожден ден казваме днес на кмета на Община Крушари Добри Стефанов. Поздравяваме го с личния празник и му желаем да се радва на крепко здраве, лично щастие, пълна общинска хазна, много нови работни места в общината и доволни избиратели.
  • ГАЛИН се захласва по блондинки, съобщава dartsnews.bg. При последното му участие в столичен  клуб  се вихреше моминско парти, на което чаровният изпълнител призна своята слабост към русите дами. “Естествено външния вид има значение, но за мен е много важно и общуването, държа много на интелигентността. Искам да не ме възприемат като популярна личност, а като нормален човек. Известността има плюсове и минуси. Жените припадат след теб, защото си на върха. А след това?! Често пъти не са искренни.” – споделя Галин. Изпълнителят споделя, че от работа не му остава време за личен живот, но пък е доволен от себе си и за това, че хората оценяват музиката му.


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди