изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:03 EEST
ТЕРОР ПО СЕЛАТА: Пипнаха и трети изверг за бруталното изнасилване в забавачката "Момина сълза"    
Ред и сигурност Районната прокуратура в Исперих задържа за срок до 72 часа 36-годишния Хюсеин Х., 21-годишния Михал И. и 18-годишния Джанер Р., които са обвинени в изнасилване в съучастие на млада жена в село Райнино – престъпление по член 152, ал. 3, т. 1, във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 6 септември 2016 г. между 21 и 21, 40 ч. тримата забелязали по улицата 21-годишната жена. Успели да я завлекат в двора на детската градина „Момина сълза“ и там последователно я изнасилили, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура - Варна.

Днес, 8 септември 2016 г., Районната прокуратура в Исперих ще внесе искане в районния съд в града за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо тримата извършители. Нито един от обвинените в изнасилването не е осъждан до момента.

Гнусно сексуално престъпление в двора на забавачката "Момина сълза"

Двама мъже са задържани в Районно управление на полицията в Исперих за изнасилване на млада жена в двора на детска градина. Това съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград.Деянието е извършено между 21.00 и 21.40 часа на 6 септември в двора на детската градина "Момина сълза" в село Райнино.

За случилото се в полицията съобщила майката на потърпевшата 20-годишна жена. Задържани са двама мъже - на 36 и 21 години, от добричкото село Орляк. Те не са криминално проявени, нито осъждани.

По случая се води разследване.
http://www.blitz.bg

  1. ТЕРОР ПО СЕЛАТА: Селото на ужасите Малорад взе нова жертва
  2. ТЕРОР ПО СЕЛАТА: Маскиран бандит преби старец
  3. ТЕРОР ПО СЕЛАТА - ЖЕНА УСПЯ ДА СЕ ОТКОПЧИ ОТ ИЗНАСИЛВАЧ
  4. ТЕРОР ПО СЕЛАТА: ТРИ КРАЖБИ НА ЖИВОТНИ САМО ЗА ДЕНОНОЩИЕ
  5. ТЕРОР ПО СЕЛАТА: ОЩЕ ЕДНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА Е БИТА И ИЗНАСИЛЕНА
 


Сходни връзки

ТЕРОР ПО СЕЛАТА: Пипнаха и трети изверг за бруталното изнасилване в забавачката "Момина сълза" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди