изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 11 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/







ОВЕН - Ще усетите силата на конкуренцията. Вие сте достатъчно добри професионалисти, за да се притеснявате, че някои може да ви измести, но добре е да се покажете в най-добрата си светлина.
ТЕЛЕЦ - За разлика от предходните дни, днес ще се чувствате доста по-бодри и оптимистично настроени. Ще имате доста възможности и няма да ви липсва енергия за осъществяването им.
БЛИЗНАЦИ - Ще имате желание за промяна, но естествено, това ще се окаже несериозно. Мнителността ви може и да има известно основание, но защо да си тровите нервите с подобни мисли, гледайте по-оптимистично.
РАК - Контактите с другите ще са от съществено значение. Денят е добър за подписване на договори, макар че е добре да внимавате с униформените служители.
ЛЪВ - Днес ще се чувствате доста по-трезви и с желание да се справите с всички досадни ангажименти. Практичността в работата ще е основен акцент. За съжаление ще трябва да разчитате главно на себе си.
ДЕВА - Днес ще сте изпълнени с ентусиазъм и ще имате толкова много идеи. Необходимостта от внимание, която ще изпитвате може дори да ви създаде проблеми.

ВЕЗНИ - Днес ще сте по-склонни да мислите за дома си, ще търсите упование в нещо сигурно и стабилно. Настроенията ви ще са доста променливи и наистина е добре да потърсите мир и спокойствие.
СКОРПИОН - През този ден може да сте доста разпилени, затова от сутринта си начертайте задачите. Ангажименти няма да ви липсват, но не разчитайте много на сериозността на хората.
СТРЕЛЕЦ - Ще бъдете доста заети. Възможно е да се наложи да пътувате малко повече. Телефонните разговори ще са повече от обикновено, но резултатите няма да са особено съществени.
КОЗИРОГ - Общуването днес ще има огромно значение за вас. Не демонстрирайте пристрастията си. Днес ще сте доста словоохотливи, внимавайте да не прекарате целия ден само в разговори.
ВОДОЛЕЙ - Отложете решаването на важни финансови въпроси, сигурно съвсем скоро ще имате добри приходи и тогава ще е по-лесно да се справите с проблемите.
РИБИ - Ден, по-скоро за интелектуални занимания. Задачите ви ще са задвижени и днес може да си позволите малко повече време за собствената си персона. Не бъдете твърде екстравагантни в покупките си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди